Bine te-am găsit!

Bine te-am găsit!

Înainte de toate, vrem să te informăm că ai dat peste cea mai sprintenă firmă de transport premium, cu experiență de peste 12 ani pe piața din Nord-Vestul României.

Dacă te gândești cu îngrijorare la călătoria pe care urmează să o faci, sau cu entuziasm la excursia pe care ți-o plănuiești demult, sau poate doar ți-ar plăcea să mergi la shopping altundeva decât ești obișnuit, iar de acolo ai cumpăra un cadou pentru cineva drag, dar la distanță, și ai dori să i-l dăruiești cât mai repede, doar că e mult prea complicat cu transportul… noi am găsit cea mai eficientă soluție pentru tine! Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot!

Înainte de a te lăsa complet în grija noastră, tot ce ai de făcut este să selectezi tipul de servicii pe care ți-l dorești:

  • Transport înspre aeroport în condiții Business class sau VIP, cu zboruri oferite de către: RyanAir, Tarom sau BlueAir, etc.

 

  • Transport turistic, atât în interiorul țării, cât și în exterior.

 

  • Shopping, în diferite locații din România: Iulius Mall – TM/CJ sau Europa: Budapesta, Parndorf – Austria, Viena.

 

  • Curier rapid, oriunde în România și Europa.
    Coletul fiind ridicat și livrat de către aceeași persoană, fără alte intermedieri, păstrându-se astfel intact coletul cât și discreția asupra expediției.

 

  • Nunți – ne face plăcere să răsfățăm tinerele perechi, nou formate, în ziua lor cea mare, cu transport de primă clasă. Confort. Punctualitate. Siguranță.

Pe scurt: Rezervi. Plătești. Te luăm cu mașina.

 

Câteva sfaturi înainte de orice călătorie alături de noi:

– Rezervă în avans. Cu cât mai din timp, cu atât mai bine!

– „Ce fel de mașină ne trebuie?” Mașinile se închiriază în funcție de numărul de persoane și bagaje, de câți kilometri intenționezi să parcurgi cu mașina, și de locul unde dorești să ajungi.

– Plata se poate face direct la mașină cu cardul prin POS, cash, sau Online prin intermediul cardului ( vezi Tarife din bara de Meniu).

– Pentru plata în avans a unui transfer tur-retur, beneficiezi de o reducere de 10 .

– „Ce se întâmplă dacă nu ajung la ora programată?” Fiecare oră de așteptare se tarifează cu 10 .

– Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon +40 721 455 300 în intervalul de timp 9.00am – 5.00 pm, de Luni – Vineri.