Transfer aeroport

Business class: Pentru oameni de afaceri în condiții PREMIUM (apă la pasager, WiFi, șofer îmbrăcat la costum și vorbitor de limba engleză.)

VIP: Transport pentru artiști, celebrități, care călătoresc în drum spre concerte, simpozioane, conferințe și tot felul de evenimente, în condiții de confort, siguranță și eleganță.

Transport destinații shopping

Acest serviciu se adresează persoanelor care vor să călătorească în diferite locații din România (Iulius Mall - TM, Iulius Mall - CJ) sau Europa: Budapesta, Parndorf - Viena, Austria pentru a face cumpărături.

Oradea - Parndorf - Viena, Austria
Plecare: în fiecare Sâmbătă la ora 07:00 AM, de pe platoul din Centru Civic vizavi de catedrală
Retur: din Viena, ora 18:00 de la Autogară
Retur: din Parndorf Outlet, ora 19:00
Tarif: 55 EURO / pers
Tarif tur + retur: 100 EURO / pers

Transport turistic

Este dedicat persoanelor care vor să călătorească în scopuri turistice, în grup de până la 8 persoane, la diferite obiective turistice: Peștera Urșilor, Peștera Meziad, Stâna de Vale, Coada Lacului, Padiș sau extern la ZOO Niregyhaza, Debrecen, Hajduszabaslo, Budapesta, Viena.

Curier rapid

Acest serviciu vă oferă posibilitatea să transportați în siguranță, colete de mici dimensiuni, plicuri, documente, medicamente, pașapoarte, flori, într-un timp cât mai scurt, oriunde în România și Europa.
Expediția se ridică și se livrează la destinație de către aceeași persoană, fără intermedieri, păstrându-se astfel intact coletul cât și discreția asupra expediției.

Nunți

Ne face plăcere să răsfățăm tinerele perechi, nou formate, în ziua lor cea mare, cu transport de primă clasă. Confort. Punctualitate. Siguranță.